Festés Számok Szerint

Híres Festők Művei Számfestő Képként

gustav klimt arany konnyek festes szamok szerint paint by numbers 1

Ha szereted a számfestőket és a művészetet, biztosan örömmel olvasol róla, hogy számos híres fetményt mostantól számfestőként is elkészítheted.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak azok a kreatív hobbik, amik nemcsak a stressz csökkentésében segítenek, de a művészeti élményt is hozzáadják a mindennapi életünkhöz. Az alábbiakban bemutatok nektek pár híres festményt ami elérhető nálunk számfestő formában.

Van Gogh Csillagos éjszakája számfestőként

Vincent Van Gogh Csillagos éjszakája az egyik a legismertebb művei közé tartozik. Az 1889-ben készült olajfestményt ma már szinte mindenki ismeri, és rengetegen dolgozták fel valamilyen formában. Most már te is megfestheted a saját változatod számfestő készletünk segítségével, miközben élvezheted a színek gazdagságát és a festői táj szépségét.

 

Vincent Van Gogh – Út Ciprusokkal számfestőként

Van Gogh az Út Ciprusokkal és Csillaggal című festménye szintén az egyik legismertebb művei közé tartozik, és a XVIII. században készült. A festmény egy éjszakai tájkép, melyen egy út vezet az előtérben, a távolban pedig a csillagos égbolt látható. A mű számfestő változatban is csodálatosan szép lehet, hiszen a színek és a különböző árnyalatok jól megjeleníthetőek a részletesen számozott mezők segítségével.

Gustav Klimt - A csók számfestőként

Az osztrák festő, Gustav Klimt – A Csók című festménye egyik a legismertebb a szerelmi témájú művek között. A mű egy arany színekben pompázó szerelmespárt ábrázol, akik szenvedélyesen szeretik egymást. Az erdeti festmény számfestőként készített változata is lenyűgöző látványt nyújt majd.

Leonardo Da Vinci – Mona Lisa számfestő

A Mona Lisa az egyik legismertebb és legtitokzatosabb műalkotás a világon. A festményt Leonardo Da Vinci készítette a 16. század elején, és azóta számtalan értelmezés és elmélet született a körülötte lévő rejtélyekről. Azonban egy dolog biztos: a Mona Lisa egy igazi mestermű.

A Mona Lisa számfestőként is nagyon népszerű, és sokan merülnek el az árnyalatok és részletek precíz visszaadásában. A számozott mezők segítségével az árnyalatok és a részletek nagyon pontosan visszaadhatók, így egy élethű és részletgazdag alkotás jöhet létre. Azonban a Mona Lisa számfestő változata nem csak a festmény rajongóinak lehet érdekes, hanem akár azoknak is, akik szeretnék javítani a kézügyességükön, koncentrálni és relaxálni festés közben.

A számfestés ugyanis kiváló kikapcsolódást nyújthat, és egyben segíthet az agy kreatív oldalának fejlesztésében is. Ha szereted a művészetet és az új kihívásokat, akkor érdemes kipróbálnod a Mona Lisa számfestő változatát is, és átélni az alkotás varázsát a saját kezed által.

Leonid Afremov képei számfestő változatban

Leonid Afremov kortárs orosz festő, aki sajátos, vibráló színvilágáról ismert. Művei között találhatók városképek, tájképek, portrék és absztrakt kompozíciók is. Afremov leghíresebb képei közé tartozik a „Városliget Éjjel” vagy a „Tó Szellemei” melyek számfestőként is meseszép keigészítői lesznek az otthonodnak és elérheőek a kínálatunkban.

Van Gogh – Csillagos Éj – Festés Számok Szerint

7.990Ft9.990Ft

Van Gogh – Íriszek – Festés Számok Szerint

10.490Ft

Van Gogh – Napraforgók – Festés Számok Szerint

10.490Ft

Vincent Van Gogh – Út Ciprusokkal és Csillaggal – Festés Számok Szerint

9.990Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük